Turist Vizesi

İngiltere Vize Ofisinin Yüksek Onay Oranıyla Güvenle Başvurun!

İngiltere’ye Turist Vizesi İçin Hazırlanması Gerekli Belgeler

En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaportunuz (Varsa eski pasaportlarınız)

Son 6 ay içinde çekilmiş 3,5 x 4,5 cm ebadında, 2 adet vesikalık fotoğrafınız (Arka fonu beyaz ve yüzünüz doğrudan fotoğraf makinesine bakar şekilde olmalı ve portre fotoğrafın %70’ini kapsamalıdır. Gözler açık, ağız kapalı olmalı, gülümsenmemelidir. Omzunuzun üst kısmı fotoğrafta görünmelidir.)

İngiltere’de bulunan bir kişiyi ziyaret edecekseniz, ziyaret edeceğiniz kişiden alınmış davet mektubu ve sözkonusu kişiye ait pasaport, vize, oturma izni fotokopileri

İngiltere’de bulunan akrabanızı ziyaret için gidecekseniz, akrabanızdan alınmış davet mektubu ve sözkonusu kişiye ait pasaport, vize, oturma izni fotokopileri ayrıca akrabanızın maddi durumunu gösteren belgeler

İngiltere’de konaklayacağınız yerin adresini gösterir belge (otel rezervasyonu veya İngiltere’de bulunan bir kişiyi ziyaret için gidecekseniz o kişinin adresini gösteren elektrik, gaz, su, telefon faturalarından en az bir tanesi)

Uçak bilet rezervasyonu

Halen öğrenciliğiniz devam ediyorsa öğrenci belgenizin aslı

ingiltere vizesi başvurusu için İngiltere’de kalacağınız sürece masraflarınızı karşılayabileceğinizi kanıtlamanız için gereken belgeler:
Size ve/veya anne, baba, eş, kardeşe ait;
– Banka cüzdanlarının/hesap ekstrelerinin aslı ve fotokopisi (en az son iki aylık hesap hareketleri belgelenmelidir)
– Malvarlığı varsa tapuların, araç varsa ruhsatının fotokopisi
– Kira geliri varsa kira kontratlarının fotokopisi

– Maaş bordroları, işyeri sahibi olanların işyeri ile ilgili evraklarının (faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri, vergi levhası) fotokopisi

Çalışıyorsanız, son 3 aya ait maaş bordronuz, işyerinizden izinli olduğunuzu ve döndüğünüzde işinize devam edebileceğinizi gösterir mektup

ingiltere vizesi başvurusu için Erkek başvuru sahiplerinin askerlik durumunu gösterir belge

18 yaşın altında olup anne, baba ile seyahat etmeyen öğrenciler için nüfus idaresinden alınacak Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, ayrıca anne ve babadan alınmış noter onaylı muvaffakatname



Bir cevap yazın