Ticaret Vizesi

İngiltere Vize Ofisinin Yüksek Onay Oranıyla Güvenle Başvurun!

İngiltere’ye Ticaret Amaçlı Vizesi İçin Gerekli Belgeler

En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaportunuz

Varsa eski pasaportlarınız

Son 6 ay içinde çekilmiş 3,5 x 4,5 cm ebadında, 2 adet vesikalık fotoğrafınız (Arka fonu beyaz ve yüzünüz doğrudan fotoğraf makinesine bakar şekilde olmalı ve portre fotoğrafın %70’ini kapsamalıdır. Gözler açık, ağız kapalı olmalı, gülümsenmemelidir. Omzunuzun üst kısmı fotoğrafta görünmelidir.)

İngiltere’de ziyaret edeceğiniz kurumdan alınmış davet mektubu

İngiltere’de konaklayacağınız yerin adresini gösterir belge veya otel rezervasyonu

Uçak bilet rezervasyonu

Ücretli çalışıyorsanız, son 3 aya ait maaş bordronuz, işyerinizden izinli olduğunuzu ve döndüğünüzde işinize devam edebileceğinizi gösterir mektup, çalıştığınız işyerine ait vergi levhası, faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi ve imza sirküleri fotokopisi

Konsolosluğa hitaben şirket antetli kağıdına yazılmış ve imza yetkisine sahip kişi tarafından imzalanmış, şirketteki pozisyonunuzu, ziyaretinizin amacını ve ziyaret tarih aralığını belirten dilekçe

İş yeri sahibiyseniz, işyerinize ait vergi levhası, faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi ve imza sirküleri fotokopisi

Size ve şirketinize ait;
– Banka cüzdanlarının aslı ve fotokopisi (en az son iki aylık hesap hareketleri belgelenmelidir)
– Malvarlığı varsa tapuların, araç varsa ruhsatının fotokopisi

Varsa, erkek başvuru sahiplerinin askerlik durumunu gösterir belge

İngiltere’ye Ticaret Vizesi için 0 212 909 30 70 pbx



Bir cevap yazın